Kapcsolat

Dr. Petrássy Miklós

ügyvéd, szakorvos

1062 Bp. Bajza u. 23. fszt.1.

Tel: +36-1/322-9776
Fax: +36-1/322-9776

mobil: 06/30 348-8292

www.petrassydr.hu, www.hepatitiskarterites.hu

petrassydr@t-online.hu

Ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján

Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvos - műhibaper

Dr. med. et  jur. Petrássy Miklós LL.M. ügyvéd, belgyógyász szakorvos, egészségügyi és biztosítási szakjogász

Orvosi diplomával és szakvizsgával rendelkező ügyvéd, aki kórházban orvosi tevékenységet hosszú éveken át folytatott. Elsődleges szakterületei az egészségügyi (orvosi) jog (kiemelten az orvosi műhiba ügyek), biztosítási és kártérítési jog, ingatlanjog. Betegek, orvosok, egészségügyi szolgáltatók képviseletét látja el eseti és tartós megbízás alapján polgári peres eljárásokban (orvosi műhibaper, kártérítési-sérelemdíj iránti per), büntetőügyekben,  orvosi műhibákhoz kapcsolódó hatósági eljárásokban és minden olyan ügyben, melyben az egészségügyi szakértelem és orvosi tapasztalat sikerrel kamatoztatható (orvosi műhiba pereken túl, személyi sérüléssel járó balesetekkel kapcsolatban /közlekedési baleset, munkahelyi baleset/, egészségügyi szolgáltatók, egészségügyi dolgozók, orvosok szerződéskötései stb.) A feltételezett orvosi műhiba miatti eljárás megindítása előtt lehetőség szerint orvos-szakmai szempontból is megítéli az ügyfél esetét, felméri az esélyeket. /Ennek okán "magán" orvosszakértő felkérése meghatározott esetekben nem szükséges, költsége nem merül fel./
A klasszikus ügyvédi tevékenységek közül az ingatlan ügyletek bonyolítása ingatlanforgalmi szakjogász közreműködésével történik.

"Az orvosi műhiba ügyek kimenetele - így előzetes megítélése is - jórészt orvosi szakkérdés.  Az előzetes orvos-szakmai vizsgálat nélkül megindított per jelentős (anyagi) kockázatot hordoz. "Magán" orvosszakértő felkérése véleményezésre viszont komoly költséggel jár.

A tanácsért hozzám fordulók ügyeit orvos-szakmai szempontból is értékelem, s csak abban az esetben vállalom el a műhibaperes  képviseletet, amennyiben a perbeli sikerre orvosi- és jogi szempontból egyaránt jó esélyt látok." 

Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvos

www.petrassydr.hu, www.hepatitiskarterites.hu

A LENTI BEJELENTKEZŐ LAPPAL ÁTMENETILEG NEM LEHET KONZULTÁCIÓRA JELENTKEZNI. KÉREM NE HASZNÁLJÁK AZ ŰRLAPOT, MERT A BEÉRKEZETT E-MAILT OLVASATLANUL TÖRLÖM.

Konzultációra idpontot egyeztetni telefonon lehetséges (06/30 3488292). 

Bejelentkező lap - időpontkérés

Kérem, válassza ki az Önnek megfelelő időpontokat!

nap:
napszak:


Adja meg a legkésőbbi megfelelő időpontot ! *:Név *:
telefonszám *:
e-mail cím *:
Az ügy rövid leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!