Kapcsolat

Dr. Petrássy Miklós

ügyvéd, szakorvos

1062 Bp. Bajza u. 23. fszt.1.

Tel: +36-1/322-9776
Fax: +36-1/322-9776

mobil: 06/30 348-8292

www.petrassydr.hu, www.hepatitiskarterites.hu

petrassydr@t-online.hu

Ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján

Írja meg történetét, orvosi műhibát

Kedves Olvasó !

Amennyiben az Ön vagy hozzátartozójának egészségügyi ellátásával kapcsolatban orvosi műhibát vélelmez, és a történetet meg kívánja osztani jelen orvosi műhiba portálon, kérem írja meg nekünk.  A kórtörténet az "orvosi műhiba hírek" között fog megjelenni, és ahogy a sajtóban megjelentetett cikkekkel kapcsolatban is történik, ügyvéd-szakorvosi kommentárral látjuk el. Nagyon fontos, hogy semmi esetre se közöljön olyan adatokat, melyből bárki illetéktelen rá tudna ismerni akár magára a betegre, akár az ellátó orvosok, egészségügyi dolgozók személyére, ill. az érintett egészségügyi szolgáltatóra (kórház, rendelőintézet stb.). A beküldéskor önmagát illetően is csak a keresztnevét adja meg.

A beküldött leírásokat - szükség esetén - átszerkesztjük az olvasmányosság érdekében, de a stilisztikai változtatások, esetleg rövidítések az érdemi tartalmat nem érintik.

Az írások közlésének célja mások tájékoztatása, a történtekből a betegtársak és más olvasók számára tanúlságok levonása, figyelemfelhívás. Ezen célokat szolgálja az ügyvéd-szakorvosi kommentár is. Ha kizárólag arra kíváncsi, hogy az adott esetben érdemes-e műhibapert indítani, keresse fel személyesen Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvost. http://www.petrassydr.hu/

Amennyiben megítélésünk szerint a leírás nem illeszkedik az orvosi műhiba témakörébe, vagy bármely egyéb akadálya van a közlésnek, arról írásban értesítjük. 

Tisztelettel:

 

           Orvosi műhiba portál

 

Saját történet leírása

Név *:
e-mail cím: *:
Kórtörténet leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!